Inschrijven

Helaas zit de jeugddienst van zondag 27 september vol. We hopen u in één van onze volgende diensten te verwelkomen.

Algemeen: In deze coronatijd mogen we kerkdiensten houden met in achtneming van de regels van het RIVM:

• volwassenen (niet behorend bij één huishouden) houden een afstand van 1,5 meter tot elkaar. Dat is in de kerkbanken de afstand van 3 zitplaatsen.
  • Verder geen handen schudden, maar wel de handen ontsmetten bij aankomst en vertrek. Volg de aanwijzingen van de gastvrouwen en de corona-coördinaten zo goed mogelijk op.
  • Samenzang wordt ten sterkste ontraden i.v.m. besmettingskans. Voor kinderen gelden de afstandsregels niet. Zij mogen dus zitten op de vrije plaatsen tussen de volwassenen.

Via dit formulier kunt u zich opgeven voor de aankomende jeugddienst. Voor zondag 27 september zult u doormiddel van een e-mail geïnformeerd worden hoe laat u zich voor welke ingang mag melden of dat u deze dienst helaas niet kan bijwonen.