Inschrijven

Via de volgende link kun je je aanmelden voor de jeugddienst van zondag 29 november: https://forms.gle/oMwR4pnFT4uRYXpa9

Algemeen: In deze coronatijd mogen we kerkdiensten houden met in achtneming van de regels van het RIVM:

• volwassenen (niet behorend bij één huishouden) houden een afstand van 1,5 meter tot elkaar. Dat is in de kerkbanken de afstand van 3 zitplaatsen.
  • Verder geen handen schudden, maar wel de handen ontsmetten bij aankomst en vertrek. Volg de aanwijzingen van de gastvrouwen en de corona-coördinaten zo goed mogelijk op.
  • Samenzang wordt ten sterkste ontraden i.v.m. besmettingskans. Voor kinderen gelden de afstandsregels niet. Zij mogen dus zitten op de vrije plaatsen tussen de volwassenen.
  • Er mogen maximaal 30 personen fysiek aanwezig zijn.

Voor zondag 25 oktober zul je doormiddel van een e-mail geïnformeerd worden hoe laat je je voor welke ingang mag melden of dat je deze dienst helaas niet kan bijwonen.

In verband met de nieuwe coronamaatregelen mogen er nog maar 30 personen fysiek aanwezig zijn in onze jeugddienst. We kunnen hierdoor helaas, maar een beperkt aantal mensen uitnodigen. Maar via onze livestream kun je toch nog meekijken en-luisteren met onze dienst. Wij hopen op deze manier toch nog met elkaar verbonden te zijn. We nodigen je dan ook van harte uit om met ons deze dienst te volgen.

Doormiddel van de knop 'Kijk live mee' links bovenin de website word je doorverwezen naar onze livestream.